Tretiu vlnu predaja predlžujeme DO KONCA MÁJA (len obmedzený počet vstupeniek) – zľava 10%

Vendula Popelková

Ing. Vendula Popelková, Ph.D., známa aj pod menom @doktorkapotravin, je odborníčka na výživu a potraviny. Vyštudovala chémiu a technológiu potravín so zameraním na výživu človeka (ekotrofologiu) a získala doktorát v oblasti potravinárstva. Počas doktorandského štúdia sa venovala problematike rybieho oleja, čo jej poskytlo hlboké poznatky v tejto oblasti.

Vendula pôsobila aj na Louisianskej štátnej univerzite v USA, kde sa zapojila do vedeckého výskumu. Podieľala sa na výučbe viacerých univerzitných predmetov a je autorkou či spoluautorkou viacerých vedeckých publikácií. V súčasnosti pracuje vo výživovej poradni pod Fitness Institut a aktívne prepája vedecky podložené informácie s marketingom.

 

Na festivale bude Vendula prednášať na tému „Omega-3 a ich protizápalové pôsobenie – alebo kedy sa zápal stáva tým ,zlým‘.“ Jej prednáška poskytne účastníkom hlbší pohľad na význam omega-3 mastných kyselín v prevencii a liečbe zápalových procesov v tele.